Sexy Nurse - Onesize - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Sexy Nurse - Onesize

kr 149 kr 298
Spar 50%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
3548
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Sexy Nurse: Da har du en mulighet her til og kle deg opp som sexy sykepleier. Settet består av sykesøster "lue", kjole og g-string truse. Settet er pyntet med sykepleier-emblem. Materiale: 90% Polyester og 10% Spandex. Farge: Hvit og rød. Tilbehør: Vask/Hygiene: Vaskes på 30 grader. Tilbehør til dette produktet kan du finne i andre deler av vår Nett-Butikk. Størrelse: Onesize (passer best for de som bruker størrelse EU 36-40)

Inkludert i esken

  • Sexy Nurse - Onesize
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Sexy Nurse - Onesize. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Sexy Nurse - Onesize
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.