Lakk Body Lisa - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 22. mai.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 22.05!

Lakk Body Lisa

Str. One Size
kr 124 kr 249
Spar 50%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
3577
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Lakk Body: Denne bodyen er veldig sexy, da den har lenker som fester sammen de to delene i front. Den skjuler mye av kroppen, samtidig som den er åpen i skrittet. Hele settet er festet med en knapp bak på ryggen, slik at det er lett å ta av hvis det er ønskelig. En sikker vinner hos din partner. Materiale: 88% Polyester og 12% Spandex Farge: Rød Vask/Hygiene: Vaskes på 30 grader. Tilbehør til dette produktet kan du finne i andre deler av vår Nett-Butikk. Størrelsen OneSize passer de som normalt bruker størrelsene S og M.

Inkludert i esken

  • Lakk Body Lisa

Anbefalt tilbehør til Lakk Body Lisa

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Lakk Body Lisa ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
esben om Lakk Body Lisa
Vurdering
Likte denne på kona, meget sexy! Men den er liten i størrelsen
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Lakk Body Lisa
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!