Lakk G-String Jonny - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 26. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 26.10!
Lakk G-String Jonny ble lagt i handlekurven.

Anbefalt tilbehør til Lakk G-String Jonny

Produktinformasjon

Lakk G-String: Dette er en sexy og lekker G-String i et behagelig materiale. Den har et netting lignende område foran som gir deg et lite innblikk i hva som skjuler seg bak. Det er en lomme til der penis og pung skal være. Så bruk fantasien og overrask partneren din med noe nytt og spennende. Materiale: 90% Polyester og 10% Spandex. Farge: Svart. Vask: Vaskes på 30 grader. Tilbehør til dette produktet kan du finne i andre deler av vår Nett-Butikk. Størrelsen OneSize passer de som normalt bruker størrelsene S og M.

Inkludert i esken

  • Lakk G-String Jonny

Anbefalt tilbehør til Lakk G-String Jonny

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Lakk G-String Jonny. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Lakk G-String Jonny
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.