Lakk Svart Neglisjé og G-string - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 1. august.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 01.08!

Lakk Svart Neglisjé og G-string

Str. Onesize (EU 34-40)
kr 124 kr 249
Spar 50%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
3524
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Lakk Svart Neglisjè og G-streng: Dette er en meget sexy neglisjè som har lakk foran brystene. Materialet ellers er meget mykt og behagelig å ha på seg. Dette antrekket skjuler kroppen din, samtidig som du ser litt igjennom det. Brystene er ikke synlig pga lakken. Det følger med en liten G-streng som har samme materiale som mesteparten av overdelen. Materiale: 90% Polyester og 10% Spandex Farge: Svart Vask/Hygiene: Vaskes på 30 grader. Tilbehør til dette produktet kan du finne i andre deler av vår Nett-Butikk. Størrelsen OneSize passer de som normalt bruker størrelsene S og M.

Inkludert i esken

  • Lakk Svart Neglisjé og G-string
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Lakk Svart Neglisjé og G-string. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Lakk Svart Neglisjé og G-string
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om personvern og cookies.
Den er grei!