Stay Smooth Bodyspray Ashwagandha 100 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Stay Smooth Bodyspray Ashwagandha 100 ml

kr 99 kr 199
Spar 50%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11010
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Stay Smooth bodyspray gir en forfriskende og deilig duft på kroppen som varer lenge. Ashwagandha er en urt som brukes i ayurvedisk medisin for sin beroligende effekt. Stay Smooth sprayes på og smøres mykt inn i huden.

Stay Smooth bodyspray inneholder blant annet kokosvann, mandelolje, aprikoskjerneolje og Ashwagandha for en beroligende og svært velduftende effekt. Stay Smooth bodyspray er den perfekte starten på en erotisk aften hvor du er festens midtpunkt!

Stay-serien er spesielt utvalgt av Nytelse.no med fantastiske glidemidler, massasjeoljer og hudpleie med de beste ingrediensene for økt komfort og trygghet når du har sex.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Stay Smooth Bodyspray Ashwagandha 100 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Stay Smooth Bodyspray Ashwagandha 100 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Stay Smooth Bodyspray Ashwagandha 100 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!