Fairy Mini - Black Edition - Nytelse.no
Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 6. februar.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 06.02!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy T-skjorter Sokker Bukser Kostymer
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Fairy Mini - Black Edition

kr 468 kr 779
Spar 40%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (6)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
7243
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Fairy Mini Black Edition er et av verdens kraftigste stavapparater! Bruk den på ømme muskler eller se hvor lenge du holder ut med Black Edition mot dine erogene punkter.

Fairy Mini er en av årets store overraskelser innen massasjeapparater! Aldri før har vi funnet et apparat som så tydelig viser at det har hele 220V med strøm til rådighet. Fairy Mini har trinnløs hastighetsjustering og starter på en deilig, lavfrekvent summing som alene kan få de fleste til å komme på rekordtid. Makshastigheten er ekstrem - ikke alle vil kunne holde Fairy Mini mot sine mest følsomme områder over lengre tid, men det er absolutt ingen ulempe at Fairy Mini er kraftigere enn nødvendig for de fleste! Fairy Mini - Black Edition er strømdrevet og kan derfor brukes når som helst - bestill i dag så er du i gang minutter etter at pakken er mottatt.

Spesifikasjoner

 • Massasjestaver
 • Lengde: ca. 25,0 cm
 • Lengde, hode: ca. 4,5 cm
 • Vekt: 320 g
 • Stavhode i gummi, Fairy Mini i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Fairy Mini - Black Edition
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 6 )

Våre kunder har vurdert Fairy Mini - Black Edition ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Miss Murphy om Fairy Mini - Black Edition
Vurdering
Heftige vibrasjoner, rumlende også på full guffe ❤️ kort ledning og mye lyd trekker ned
Badabing om Fairy Mini - Black Edition
Vurdering
Denne er ofte i bruk, både sammen og hun alene. Hun er svært fornøyd, og gir intense og gode orgasmer. Trekker litt ned med kabel og at den ikke er vanntett.
orgasme om Fairy Mini - Black Edition
Vurdering
Det beste sexleketøyet jeg noen gang har vært borti. Denne er virkelig å anbefale på det sterkeste. Jeg klarer nesten ikke å takle å bruke den fordi den er så voldsom, så min partner har truet med å binde meg fast for så å bruke den på meg. Heftig sak 3
Skeptisk om Fairy Mini - Black Edition
Vurdering
kjøpte denne til min kone, for å få litt mer piff i sexlivet. Hun var veldig skeptisk i starten når og mente at vi ikke trengte noe slikt. Jeg ga henne litt tid til å venne seg til denne, og nå elsker hun denne. Denne er absolutt å anbefale
LeketøyElsker om Fairy Mini - Black Edition
Vurdering
Jeg kjøpte denne for et par uker siden, å klarer ikke å legge den fra meg. Elsker at den er trinnløs. Garantert orgasme hver gang, passer meget godt med partner
Gladkåt om Fairy Mini - Black Edition
Vurdering
Dette er en heftig liten råtass for deg som trenger/ønsker kraftig orgasme! Kjære vene, jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg kom, og med denne er du nærmest garantert sprutorgasme! Håndkle under er å anbefale )
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fairy Mini - Black Edition
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!