Fifty Shades Freed - Awash with Sensation Wand Massager - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fifty Shades Freed - Awash with Sensation Wand Massager

kr 1 198
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
9395
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Anbefalt til alle kvinner! Awash with Sensation fra Fifty Shades Freed kolleksjonen er en eksklusiv massasjestav med en ekstra kraftig motor og et stort og mykt massasjehode i ren silikon. Staven lindrer effektivt ømme muskler, men for den beste opplevelsen lar du det myke hodet gli ned mot dine mer intime områder.

Awash with Sensation lar deg velge mellom 10 ulike hastighetsnivåer og hele 20 vibrasjonsrytmer slik at du alltid finner det perfekte nivået for ditt behov! Massasjehodet sitter på en bøyelig hals som gjør det enkelt å treffe de rette punktene. Staven er strømdrevet, det sikrer mest mulig kraft som alltid er klar for nye orgasmer.

En god massasjestav er en av våre tryggeste anbefalinger for kvinner som vil ha et godt sexleketøy. Awash with Sensation er årets nyhet fra Fifty Shades of Grey-serien, prøv den du også!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Awash With Sensation massasjestav
  • Eksklusiv Fifty Shades Freed fløyelspose
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fifty Shades Freed - Awash with Sensation Wand Massager. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades Freed - Awash with Sensation Wand Massager
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!