Love Magic 20 Speed Massasjestav Hvit - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Love Magic 20 Speed Massasjestav

kr 990
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (4)
Lager:
Farge:
Varenr.:
Ikke på lager
Hvit
8814
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Din nye bestevenn! Love Magic er en kraftig massasjestav som alltid er klar for nye orgasmer! Det store massasjehodet i ren silikon føles fantastisk når vibrasjonene strømmer gjennom kroppen, enten du vil lindre ømme muskler eller få en god orgasme på 1, 2, 3!

Velg mellom 20 ulike vibrasjonsrytmer fra pirrende massasje til rystende dønninger som kjennes gjennom hele kroppen. En relativt lang strømkabel gir deg valgfrihet i sengen, og det store massasjehodet i ren silikon føles fantastisk mot kroppen.

En god massasjestav anbefales som den perfekte alt-i-ett løsningen for god sex og deilig kroppspleie. Det store massasjehodet kan stimulere hele området rundt klitoris for maksimal effekt, har du problemer med å oppnå orgasme til vanlig vil en massasjestav være en god løsning for å få det lille ekstra når du koser deg på egen hånd eller sammen med en partner. Husk å ta med et godt glidemiddel for prikken i over i-en!

Spesifikasjoner

 • Massasjestaver
 • Lengde: ca. 32,0 cm
 • Dimensjoner, massasjehode: 6,0 x 6,0 cm (BxH)
 • Strømdrift, vanlig 220V. Kabellengde ca. 1,8 m.
 • Massasjehode i silikon, base i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Love Magic 20 Speed Massasjestav med kablet strømadapter
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 4 )

Våre kunder har vurdert Love Magic 20 Speed Massasjestav ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Denne MÅ du ha! om Love Magic 20 Speed Massasjestav
Vurdering
Beste investeringen jeg noen gang har gjort i den erotiske verdenen 🤩 fra å kun ha opplevd a-punkt orgasme i en alder av 56 år, har jeg endelig funnet g-punktet samt det å kunne få orgasme fra klitoris også, og det samtidig. Den beste nytelsen og tilfredsstillelsen jeg noen gang har opplevd! Anbefales 👍🏻
Perfekt for nybegynnere om Love Magic 20 Speed Massasjestav
Vurdering
Perfekt wand for nybegynnere! Den er kraftig og veldig dyp i vibrasjonene, men ikke så kraftig at man blir overveldet om man ikke er vant med så kraftige vibratorer. Fantastisk å starte med før man eventuelt øker til en litt dyrere og enda kraftigere wand!
StineStav om Love Magic 20 Speed Massasjestav
Vurdering
Elsker denne staven! Kraftig motor som byr på kraftige orgasmer. Verdt hver eneste krone.
Oiv om Love Magic 20 Speed Massasjestav
Vurdering
Kanskje litt dårlige produkt beskrivelser. Jeg var ikke ute etter noe pulserende, men vibrasjon -stegvis.. ganske nedtur når leken var i gang. Men, den er kraftig nok, er man litt krevende tror jeg muligens en annen prisklasse vil levere bedre. Absolutt verdt kronene!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Love Magic 20 Speed Massasjestav
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!