Neon Magic Touch Fingervibratorer - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Neon Magic Touch Fingervibratorer ble lagt i handlekurven.

Produktinformasjon

Fingertuppene dine blir magiske med Magic Touch! Gi deg selv eller din partner deilig stimulering med disse myke gummihettene som du plasserer på fingertuppene. Hver hette har en kompakt vibrator på innsiden, bruk den medfølgende fjernkontrollen til å bestemme hvor intense vibrasjonene skal være. Det myke armbåndet lar deg ha fjernkontrollen i nærheten selv når begge hendene er opptatt. Husk glidemiddel for en enda bedre opplevelse!

Spesifikasjoner

  • Massasjestaver
  • Batteri: 2 stk. AA-batterier (ikke inkludert)
  • Materiale: TPR-gummi, fjernkontroll i ABS-plast

Inkludert i esken

  • Neon Magic Touch Fingervibratorer
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Neon Magic Touch Fingervibratorer. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Neon Magic Touch Fingervibratorer
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.