Intimate Therapy Pussy Stroker by Sir Richard's - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Intimate Therapy Pussy Stroker by Sir Richard's

kr 559
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10985
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Ultra-realistisk stroker for menn designet som en tøff shampo-flaske! Det unike designet lar deg ha strokeren stående fremme uten at noen vet hva det er, og når du vil ha en runde er det bare å skru av lokket så har du fri tilgang til den realistiske vaginaen.

Hylsen i realistisk Fanta Flesh har en variert innside med riller i varierende tykkelse for intens stimulering fra første centimeter. Du vil skape et naturlig vakuum inne i hylsen når du bruker den, den unike korken lar deg velge hvor mye sugeeffekt dette vakuumet gir. Ser du etter en realistisk vagina med diskret design er Intimate Therapy Pussy Stroker fra Sir Richard's perfekt for deg!

Etter bruk kan du enkelt fjerne hylsen fra flasken for rengjøring og vedlikehold. Vi anbefaler et godt vannbasert glidemiddel for en bedre opplevelse.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Intimate Therapy Pussy Stroker by Sir Richard's
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Intimate Therapy Pussy Stroker by Sir Richard's ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Asleboy om Intimate Therapy Pussy Stroker by Sir Richard's
Vurdering
Jeg var skeptisk etter som denne er ny leketøy så kjøpte jeg det og vart ufattelig overasket kor sykt bra denne var😊 når man har den på har man opp vakume og når den e på ha gjen vakum så bli der ekstremt god følelse og ereksjon😉 husk vannbasert glidemiddel👍
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Intimate Therapy Pussy Stroker by Sir Richard's
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!