KIIROO Feel Kenzie Taylor - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

KIIROO Feel Kenzie Taylor

kr 879
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12557
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Ønsker du variasjon i øktene sine, og en god mengde stimulering og intensitet?

Produktinformasjon

Par Feel Kenzie hylsen med KEON fra KIIROO, den mest avanserte automatiske mannlige masturbatoren på markedet. Gjør deg klar til å koble til og samhandle med Kenzies interaktive erotiske innhold. Du vil føle hvert stønn og fremstøt fra henne i sanntid!

Denne Feel-hylsen til KEON starter med en stram åpning, som fører rett inn i et aggressivt ribbemønster. Det ribbede mønsteret gir en god følelse av friksjon, og legger til følelsen av stramhet når du støter inn i kanalen.

Rett etter dette vil du treffe mange mindre støt, noe som fører til større nupper, noe som gir deg en erotisk mengde masserende nupper å leke med foran. Derfra åpner innsiden seg opp igjen til et uteksturert jevnt område som er bredere. Dette gir et stort overgangsrom for det som skal komme.

Designet avsluttes med seks strammere ringer som vikler seg tett rundt penishodet når du går dypere inn mot bunnen av hylsen. Feel Kenzie er et flott leketøy for de som ønsker variasjon i øktene sine, og som ønsker en god mengde stimulering og intensitet.

Spesifikasjoner

 • Masturbator fra KIIROO
 • Lengde: ca. 22,0 cm
 • Diameter: ca. 8,4 cm
 • Materiale: TPE-gummi, ABS-plast (etui)

Inkludert i esken

 • KIIROO Feel Kenzie Taylor
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert KIIROO Feel Kenzie Taylor. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

KIIROO Feel Kenzie Taylor
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!