Lovetoy - Samantha Young - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Lovetoy - Samantha Young

kr 1 490
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (3)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
8430
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Deilig sexdukke med realistiske former og to trange åpninger som venter på deg! Samantha Young er laget i hele 5,4 kg med ren Fanta-Flesh som gir følelsen av å penetrere ekte vare! De trange kanalene strammer godt rundt penis og føles fantastisk når du glir inn og ut av henne.

Samantha Young har to kanaler som møtes i midten og går tvers gjennom dukken. Dette gjør rengjøring svært enkelt, bare skyll gjennom med varmt vann og la dukken tørke så er hun klar til neste økt. Hver kanal har en unik struktur som stimulerer penis.

Spesifikasjoner

 • Masturbator
 • Vekt: ca. 5,4 kg
 • Mål: ca. 24 x 27 x 14 cm (LxBxH)
 • Lengde, kanaler: ca. 20,0 cm
 • Diameter, kanaler: ca. 0,6 cm (elastisk)
 • Laget i realistisk Fanta-Flesh (TPR-gummi)

Inkludert i esken

 • Lovetoy - Samantha Young
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Lovetoy - Samantha Young ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Bård om Lovetoy - Samantha Young
Vurdering
Superfornøyd! Realistisk, fantastisk kvalitet og lett å rengjøre. 5/5 stjerner.
kristel om Lovetoy - Samantha Young
Vurdering
overraskende positivt :)
A.stein om Lovetoy - Samantha Young
Vurdering
Kjøpte Lovetoy - Samantha Young da jeg i en periode hadde en pause med en FF. Kjøpte den på tilbud, men etter å ha brukt den i flere måneder kan jeg med trygghet si at det er verdt den fulle prisen også! Den er veldig lett å rengjøre, og du trenger ikke bruke mye glidemiddel heller, du kan for så vidt også bruke spytt, som er det mest naturlige glidemiddelet. Samantha Young er utrolig deilig, og kan brukes på mange måter! Jeg har mange sexleketøy fra før, men ingen kan måle seg med både kvalitet og hvor sexy den er i virkeligheten. Det er litt som å ha en hemmelig elsker. Føles veldig deilig vaginalt og analt. Den får 5 stjerner for:
Lett å rengjøre. Tyngde er viktig, den er bra balansert og veier ikke for mye, noe som kunne gjort den vanskelig å bruke. Kan brukes over alt, og varer veldig lenge så lenge du tar vare på den! Det er utrolig deilig spesielt i vagina, og til og med bare å ha med deg i senga når du sover. Anbefales sterkt til alle som liker fleshlight opplevelse..
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Lovetoy - Samantha Young
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!