Pouchy Vagina - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Pouchy Vagina

kr 219
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (6)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
4554
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Pouchy Vagina: Innsiden av Pouchy Vagina er myk, og det er kuler inne i den for å styrke og øke stimuleringen av penishodet. Vaginaen er laget i Loveclone, men den er forbedret til betegnelsen Loveclone RX. NB: Glidemiddel: Alle ’’leketøy’’ vil forandre karakter fra BRA til GOD, ved bruk av et godt glidemiddel. Materiale: Loveclone RX Farge: Hud Dypde: 12,7 cm Vask/Hygiene: Det anbefales at alle intim-leketøy vaskes og desinfiseres etter bruk for å unngå at det dannes bakterier. I tillegg anbefales det å desinfisere leken på nytt før bruk. Vaskes i mildt såpevann (intimsåpe) og klapptørkes. Desinfiseres ved å påføre egnet rens etter vask og på nytt ca. 5 min før bruk.

Inkludert i esken

  • Pouchy Vagina
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 6 )

Våre kunder har vurdert Pouchy Vagina ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
The dude with a tude om Pouchy Vagina
Vurdering
Denne saken er billig, men har definitivt nok kvalitet til å kunne ha kostet tre ganger så mye.

Men den er ikke perfekt.

Lengden er en tanke liten, hullet bak er ikke sentrert som betyr at kanalen inni ikke er sentrert dette gir en ugjevn og noen ganger manglende opplevelse innvendig.
Hullet er i tillegg litt stort, så en stor mengde glidemiddel blir lett presset ut og det er vanskelig å dekke det med en finger under bruk for å skape en trangere følelse. Det at den er litt kort gjør dette enda vanskeligere av... åpenbare grunner.
Størrelsen på hullet har en positiv funskjon, og det er lyd! Eller, mangel på lyd. Denne saken er overaskende stille under bruk.

Teksturen inni er enkel, men veldig effektiv og med rikelig glidemiddel, så kan denne lille saken virkelig være vanskelig å holde ut med når man finner en metode som fungerer.

Den er litt grådig på glidemiddel, både på grunn av tekstur og hullet på baksiden. Men alt i alt, så er det en liten pris å betale ..
Ungdom om Pouchy Vagina
Vurdering
Jeg tenkte å prøve noe nytt, så jeg kjøpe denne ettersom den nesten ikke kostet noe. Den luktet litt rart når jeg tok den ut av eska, men så knadde jeg den inn med glide middel, og vips så var den klar til bruk! Det var bare helt fantastisk! Anbefaler alle å kjøpe denne, utrolig god!
Luke om Pouchy Vagina
Vurdering
Kjøpte denne for moro skyld når jeg skulle kjøpe noe annet, Tenkte bare å bestille den for gøy siden prisen av så lav. Men jeg ble paff etter noen "testrunder" kvaliteten er tip top. Den er god og trang og ekstremt enkel å vaske. Utrolig grei reisevenn til senere, eller når fruen er ute.

10/10 Pris
9/10 Kvalitet

Eneste er hvis det er noe å rykke ned på er at det kan bli det kan bli litt gris hvis du skal ut på bade for å vaske den, men men.

alt i alt.. perfect for en billig penge :)

løp og kjøp!
Anonym om Pouchy Vagina
Vurdering
Deilig og passe trang. Den sluker hele kølla, hele veien ned til skaftet, og har et lite hull på toppen som man kan justere vakumet med. Når man presser en tommel over hullet på toppen, suger musa seg rundt om kølla, og gir en deilig sugende effekt. Kjennes faktisk ut som virkelig hud. Den blir fort varm i takt med kølla!
Den er av enda bedre utførelse enn det jeg først trodde!

Virkelig valutta for pengene!

Veldig lett å rengjøre!

Anbefales på det sterkeste!

Terningkast: 6
luc om Pouchy Vagina
Vurdering
Den er litt trang men med litt glidemiddel går det kjempebra .Nuppene på innsiden gjør det ekstra deilig .Veldig mykt og herlig materialet .Mye bedre enn forventet !
Kjempefornøyd !
Gressenkemann om Pouchy Vagina
Vurdering
Alt for trang, en ubehagelig opplevelse.

Med mindre du har en svært tynn penis, eller er veldig lite følsom, er denne ikke å anbefale. Den virker så myk og koselig, men bare til du prøver å lure noe inn i den. Da er den ikke koselig i det hele tatt.

Selvfølgelig er den tøyelig, problemet er at det kreves for mye makt å tøye den. Den klemmer med andre ord for hardt rundt penis. Så hardt at det bikker over grensen til å være ubehagelig, og da er jo liksom poenget borte.

Har du en normal penis med normal følsomhet er denne er rett og slett for stram til å være god. Nuppene på innsiden som sikkert er der for å gjøre det ekstra godt, bidrar bare til å ødelegge opplevelsen når den er så stram.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Pouchy Vagina
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!