Private Tube - Gabi Gold Star Stroker - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Private Tube - Gabi Gold Star Stroker

kr 609
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12042
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Gabi Gold er er vaskeekte Private stjerne. Hun ser kanskje ut som den uskyldige nabojenta, men Gabi er like frekk som hun er søt. Hun har allerede bevist sitt stjernekaliber i Privates videoer og hun er klar for å prøve alt!

Denne åpne og brystfagre jenta er veldig nysgjerrig på alt innen sex og hun får ikke nok av å utforske sine frekke grenser foran kamera. Gabi Golds masturbator sleeve har en så realistisk tekstur at det tar pusten fra deg. Akkurat som ekte vare. Kanalen i denne sleeven er full av deilige avlange nupper, som gnir mot skaftet og stimulerer på alle kanter!

Private gir deg en realistisk opplevelse, med deilig silkemykt materiale, spennende stimuleringskanaler og muligheten til å justere sugeeffekten med et lokk i bunnen. Den er også enkel å rengjøre. Ta sleeven ut av boksen og skyll godt med varmt vann. Deretter bruk en antibakteriell såpe/spray. For å få tilbake den realistiske følelsen kan det være lurt å bruke et fornyingspulver.

Private har gitt oss erotikk i verdensklasse siden 1965. Nå har de lansert Private Tube - tro kopier av de mest populære stjernene! Private Tube kommer i flere ulike utgaver som alle gir intens og deilig stimulering.

Spesifikasjoner

 • Masturbator fra Private
 • Lengde: ca. 26,0 cm
 • Lengde, kanal: ca. 24,5 cm
 • Bredde: ca. 8,5 cm
 • Materiale:TPR-gummi, boks i PP-Plast

Inkludert i esken

 • Private Tube - Gabi Gold Star Stroker
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Private Tube - Gabi Gold Star Stroker ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Gutt 30 om Private Tube - Gabi Gold Star Stroker
Vurdering
Frekt å tenke på at det er avstøpning av ekte damer!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Private Tube - Gabi Gold Star Stroker
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!