Tenga Spinner 04 PIXEL Cool Edition - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

Tenga Spinner 04 PIXEL Cool Edition

kr 449
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12445
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Snurrende onanihylse! 04 PIXEL har hundrevis av små, stimulerende blokker og mentolgel!

Produktinformasjon

Tenga Spinner 04 PIXEL Cool Edition er en onanihylse uten om det vanlige - et unikt design med små stimulerinde blokker stimulerer mens den myke hylsen snurres rundt penis når du drar Spinner opp og ned! Hånda blir aldri det samme etter dette! Cool edition har også mentol-gel som har en deilig kjølende effekt og stimulerer deg på nye og spennende måter!

Tenga Spinner har et diskré design og en kjekk oppbevaringsboks som også fungerer som tørkestativ etter bruk. De ulike modellene i Spinner-serien har forskjellige egenskaper; PIXEL er designet for parlek og lengre økter med hundrevis av små blokker som går i brede sirkler langs hele hylsen. PIXEL har ikke like intens stimulering som BEADS og BRICK, i stedet får du mer kontroll og variasjon siden veggene er såpass tynne at du kan presse og klemme med fingrene for økt intensitet.

Ser du etter noe enkelt og rimelig som gjør sex på egen hånd mye bedre er Tenga Spinner noe for deg. Her får du en komplett pakke, Tenga har til og med inkludert en prøvepakke på deres eget Hole Lotion glidemiddel!

Spesifikasjoner

 • Masturbator fra Tenga
 • Maks. lengde: ca. 17,0 cm
 • Maks. diameter: ca. 5,5 cm
 • Materiale: Elastomer, deksel i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Tenga Spinner 04 PIXEL Cool Edition
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Tenga Spinner 04 PIXEL Cool Edition. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Tenga Spinner 04 PIXEL Cool Edition
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!