Guilty Pleasure Ballgag i Silikon - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

Guilty Pleasure Ballgag i Silikon

kr 339
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
11775
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Denne ballgagen fra BDSM-kolleksjonen til Guilty Pleasure har en relativt stor, solid silikonkule og en nakkestropp i kunstlær med en gullfarget metallspenne for å justere størrelsen.

En ballgag er et flott bondagetilbehør ettersom det gjør suben din målløs. Bruk den imidlertid forsiktig, da ballen er solid og det kan gjøre det litt vanskelige å puste.

Materialet som nakkestroppen på ballgagen fra Guilty Pleasure er laget av, mikrofiberskinn, er syntetisk skinn av høyeste kvalitet. En høyteknologisk simulering av kvalitetslær! Mikrofiberskinn simulerer strukturen til naturlig skinn ved å bruke bittesmå mikrofiber og polyuretanharpiks av høy kvalitet som råvarer. Syntetisk mikrofiberskinn er det beste læralternativet og den optimale lærerstatningen. Du vil ikke merke forskjellen og BDSM-økten blir absolutt like bra!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Guilty Pleasure Ballgag i Silikon
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Guilty Pleasure Ballgag i Silikon ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Rampete gutt om Guilty Pleasure Ballgag i Silikon
Vurdering
Denne var vilt kul, vi har brukt den masse!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Guilty Pleasure Ballgag i Silikon
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!