Sweet Smile - We-Vibe Special Edition - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Spesialutgave av We-Vibe fra Sweet Smile-serien! Parvibratoren har 2 motorer og 7 ulike vibrasjonstyper for variert nytelse alene eller sammen med en partner. We-Vibe er designet for å brukes mens du har sex - den tynneste staven sitter inne i deg og stimulerer G-punktet og hans penis. Du kan også bruke We-Vibe til solosex, den tykke staven presses mot klitoris og gir fantastisk stimulering!

Sweet Smile - We-Vibe Special Edition er dekket av fløyelsmyk silikon, det gjør den ekstra behagelig i bruk og veldig enkel å rengjøre. Sweet Smile-utgaven av We-Vibe er oppladbar og vanntett, men den har ikke fjernkontroll eller mulighet for styring med App.

Spesifikasjoner

  • Parvibrator
  • Lengde: ca. 18,0 (total lengde)
  • Lengde, stav: ca. 7,5 cm
  • Tykkelse: ca. 1,1 - 3,1 cm
  • Batteritid: ca. 60 min
  • Sweet Smile - We-Vibe er dekket av ren silikon.

Inkludert i esken

  • Sweet Smile - We-Vibe Special Edition
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Sweet Smile - We-Vibe Special Edition. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Sweet Smile - We-Vibe Special Edition
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.