We-Vibe Sync under the stars parvibrator med fjernkontroll Cosmic - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

We-Vibe Sync under the stars parvibrator med fjernkontroll

kr 1 890
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Farge:
Varenr.:
1 på lager
Cosmic
11178
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:
We-Vibe Sync er en vibrator som kan nytes med en partner når dere har sex. Hun får kraftig stimulering av klitoris og G-punktet, og sammen deler dere vibrasjonene. Sync under the stars er dekket av hudvennlig silikon, med trådløs fjernkontroll og en smart ladestasjon.

Produktinformasjon

We-Vibe Sync er en vibrator som kan nytes med en partner når dere har sex. Hun får kraftig stimulering av klitoris og G-punktet, og sammen deler dere vibrasjonene. Sync under the stars er dekket av hudvennlig silikon, med trådløs fjernkontroll og en smart ladestasjon.

Parvibratoren brukes av henne når dere har sex - den tynne staven settes inn i skjeden mens den tykke delen ligger over klitoris. Hun får de kraftige vibrasjonene rett mot klitoris og G-punktet, mens han kan nyte stimulering av penis når han støter inn og ut. Velg mellom 10 inkluderte vibrasjonstyper eller lag dine egne med We-Connect appen på telefonen.

We-Vibe Sync er perfekt for langdistanseforhold! De fleste vibratorene fra We-Vibe kan styres over internett, og dere kan se hverandre mens dere nyter vibrasjonene! La partneren din kontrollere We-Vibe Sync uansett hvor han eller hun er, eller bruk We-Connect appen til å sette opp egne rytmer og nivåer som du kan nyte selv.

We-Vibe Sync under the stars er vanntett, oppladbar og leveres med trådløs fjernkontroll og en eksklusiv ladestasjon med diskré design. Parvibratoren kan tilpasses ulike kroppsformer slik at den alltid sitter perfekt, uansett hvem som bruker den. Her får dere timesvis med spennende opplevelser sammen, og mye deilig eksperimentering med de mange pirrende funksjonene - du kan til og med la vibratoren gå i takt med musikken på telefonen!

Last ned We-Connect her: (iPhone/iPad/iPod) (Android)

Spesifikasjoner

 • Parvibrator fra We-Vibe
 • Dimensjoner: ca. 7,5 x 3,1 x 4,2 cm
 • Batteri, fjernkontroll: 1 stk. CR2032-batteri (medfølger)
 • Batteritid, Sync: ca. 90 min (2 t ladetid)
 • Materiale: Sync er dekket av hudvennlig silikon, fjernkontroll og ladestasjon i ABS-plast med SoftTouch-overflate.

Inkludert i esken

 • We-Vibe Sync under the stars
 • Fjernkontroll
 • Ladestasjon med USB-kabel

Anbefalt tilbehør til We-Vibe Sync under the stars parvibrator med fjernkontroll

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert We-Vibe Sync under the stars parvibrator med fjernkontroll ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Anna om We-Vibe Sync under the stars parvibrator med fjernkontroll
Vurdering
Denne gir en veldig god opplevelse for begge! Her kan begge nyte de deilige vibrasjonene uten at man trenger å holde den på plass. Helt perfekt!
Wicci om We-Vibe Sync under the stars parvibrator med fjernkontroll
Vurdering
Et lite blikkfang av et leketøy, brukervennlig, og veldig praktisk!. Prisen er virkelig verdt det mtk hva man får. Hadde relativt store forventninger til denne, og den levde virkelig opp til forventningene.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

We-Vibe Sync under the stars parvibrator med fjernkontroll
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.