Penispumpe - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Penispumpe

kr 169
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (3)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
1128
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Enkel penispumpe med sikkerhetsventil og lengdemåler på hylsen. Bruk av penispumpe For å få fullt utbytte av en penispumpe må man barbere området rundt penis, samt benytte seg av et glidemiddel for å sørge for at det blir helt tett. Ønsker du å beholde ereksjonen lengst mulig anbefaler vi bruk av en penisring som settes på etter bruk av penispumpen. Pump ut luften i røret, merk at trykket ikke skal være så høyt som mulig - du skal ikke føle ubehag under bruk. De første gangene du bruker penispumpen anbefaler vi å ikke ta for hardt i, du kan heller øke trykket etter hvert. Pumpen vil trekke mer blod til penis, noe som gjør den lengre og tykkere enn ved en vanlig ereksjon. Ved jevnlig bruk vil vevet i penis utvide seg, spesifikk økning i tykkelse og lengde vil variere fra person til person.

Spesifikasjoner

 • Penispumpe
 • Hylsens lengde: ca. 20 cm
 • Hylse i ABS plast, penisring i hudvennlig silikon.

Inkludert i esken

 • Penispumpe
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Penispumpe ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
kasper om Penispumpe
Vurdering
Slangen ramla av etter andre bruk å knakk feste te slangen så vær forsiktig.
Pumpa er litt for svak.
Når den virka va den meget god.
Richard om Penispumpe
Vurdering
Føltes litt rart ut å pumpe luften ut mens utstyret var inni, men det var en deilig følelse når det ble vakum.varmt og godt
torodd om Penispumpe
Vurdering
sexolog
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Penispumpe
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!