Dr Roccos Poseidon Vibrerende Penisring - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Dr Roccos Poseidon Vibrerende Penisring

kr 398
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10703
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Kraftig penisring i myk silikon for par som vil ha bedre og mer variert sex! Poseidon fra Dr Roccos Pleasure Emporium har en tykk og lang vibrator som stimulerer klitoris når dere har sex. Ringen settes rundt roten av penis og gir deg en hardere og mer langvarig ereksjon.

Poseidon kommer med den fantastiske vibratoren RO-90mm, denne kan også brukes separat som en klitorisvibrator eller til stimulering av brystvortene og penishodet. Du kan velge mellom 10 ulike vibrasjonsrytmer, og vibratoren er 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret. Poseidon drives av et vanlig AAA-batteri, dette er inkludert i pakken.

En god penisring er den enkleste oppgraderingen for menn som vil ha bedre sex, Poseidon har i tillegg en stor vibrerende overflate som stimulerer klitoris når dere har sex.

Poseidon er en del av Dr Roccos Pleasure Emporium - en eksklusiv serie fra britiske Rocks-Off med sexleketøy i høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Spesifikasjoner

 • Penisring
 • Batteri: 1 stk. AAA-batteri (medfølger)
 • Materiale: Silikon, vibrator i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • Dr Roccos Poseidon Vibrerende Penisring
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Dr Roccos Poseidon Vibrerende Penisring. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Dr Roccos Poseidon Vibrerende Penisring
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!