Erection Commander - 3 stk. Penisringer - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Erection Commander - 3 stk. Penisringer

kr 159
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (3)
Lager:
Varenr.:
Bestilt fra lev.
7010
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

De fleste menn vil oppleve å få en kraftigere og mer langvarig ereksjon ved bruk av en penisring. Ringen settes rundt roten av penis når den er erigert, merk at du ikke bør la penisringen sitte på for lenge - vi anbefaler rundt 15 til 25 minutter om gangen.

Spesifikasjoner

 • Penisring
 • Ringene kommer i følgende størrelser: 32mm (Small), 37mm (Medium), 42 mm (Large).
 • 100% silikon av høyeste kvalitet, uten giftstoffer.

Inkludert i esken

 • Erection Commander - 3 stk. Penisringer
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Erection Commander - 3 stk. Penisringer ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mann 25 om Erection Commander - 3 stk. Penisringer
Vurdering
Et fantastisk sett!! Ringene er av et solid men dog behagelig materiale. Om du ønsker at ereksjonen skal forbli så hard som mulig lengre, er dette absolutt verdt å prøve. At det er tre ulike størrelser gjør at de fleste burde finne en som gjør underverker til sengekosen. Ringene kan også brukes flere i gangen, ha en rundt penis, og en annen rundt pungen, eller ta en rundt både penis og pung og jeg garanterer en deilig opplevelse! Eneste grunnen til at de ikke får toppscore er at det noen ganger kan medføre et ubehag dersom de har de på lenge av gangen. Uansett er prisen så lav at det blir for dumt å ikke skulle teste det iallefall! Et perfekt sett for deg som vil prøve penisring for første gang, men ikke ønsker å svi av hundrevis av kroner som førstegangsreisende. Løp og kjøp!
James om Erection Commander - 3 stk. Penisringer
Vurdering
Beste jeg ha brukt så langt
Håkon, Oslo om Erection Commander - 3 stk. Penisringer
Vurdering
Kjöpte denne og jeg har prövd en masse forskjellige ringer, men denne var solid og m 3 st i pakken så er det kun fantasien som setter grenser. Meget fornöyd med denne og rekommenderes sterkt!!!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Erection Commander - 3 stk. Penisringer
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om personvern og cookies.
Den er grei!