Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Fifty Shades of Grey - A Perfect O Penisring

kr 109
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (5)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
8194
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Tykk og solid penisring fra Fifty Shades of Grey - The Weekend Collection! A Perfect O er laget i ren silikon, den tykke ringen festes rundt penis og gjør at du kan beholde ereksjonen lenger samtidig som du blir hardere enn noen gang før.

Dette produktet er en del av Fifty Shades of Grey - The Weekend Collection, alle produktene i serien er designet i England og godkjent av forfatteren E. L. James.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Grey - A Perfect O Penisring
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 5 )

Våre kunder har vurdert Fifty Shades of Grey - A Perfect O Penisring ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Lama om Fifty Shades of Grey - A Perfect O Penisring
Vurdering
Har en annen type penisring, men det er et enkelt godt leketøy for bedre orgasme.
Løven om Fifty Shades of Grey - A Perfect O Penisring
Vurdering
Der enkle er ofte det beste etter mine opplevelser med penisringer. Man blir hard og god lenge med denne. Dama merker det veldig godt. Noen ganger kan ejakuleringen også bli sterkere. Veldig bra produkt!
Eplekrutt om Fifty Shades of Grey - A Perfect O Penisring
Vurdering
Fungerer akkurat sånn en penisring skal. Personlig trer jeg pungen også igjennom ringen, og da gir denne ett godt trykk i penis som ikke bare gjør at utstyret blir større pga blodet i penis, men det blir også lettere å kontrollere en eventuell orgasme. Anbefales!
Kenny om Fifty Shades of Grey - A Perfect O Penisring
Vurdering
Solid og clean penisring av god kvalitet. Elastisk nok til at den er rask og enkel å ta på. Sitter godt og strammer bra. Den er atskillig mer solid en mange av de billige gummiringene og tåler å bli herjet litt med. Er diskret, så lett å pakke med seg i håndbagasje uten å vekke oppsikt i security) Til prisen er den veldig good value, selv om jeg personlig liker dem litt kraftigere.
Fetishisten om Fifty Shades of Grey - A Perfect O Penisring
Vurdering
Etter utprøving av utallige penisringer kom jeg endelig frem til denne fantastisk deilige ringen som hjelper med det lille ekstra. Dens elastisitet gjør den enkel og plassere rundt hele utstyret slik at ereksjonen varer og varer! Den er nett og diskré og ikke i veien under akten, noe noen penisringer fort kan bli.

Selv bruker jeg ofte penis sleeves i latex under akten for å sprite opp litt, disse kan være litt range og vriene og få skikkelig på. Men med denne nette penisringen sklir de rett på plass og holder seg der de skal under hele akten!

Denne ringen er noe enhver mann burde ha lett tilgjengelig på nattbordet sitt etter min mening!

Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - A Perfect O Penisring
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.