Gummi penisring i sett - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Gummi penisring i sett

kr 129
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
1798
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Inkludert i esken

  • Gummi penisring i sett
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Gummi penisring i sett ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Dutte om Gummi penisring i sett
Vurdering
Det enkle er ofte..., sies det. Dette er penisringer, verken mer eller mindre, men de fungerer utmerket. De er godt tøyelig og dermed fleksibel. Den største bruker jeg over både penis og pung. De er slitesterke i tillegg. Vil du ha en utmerket penisring uten noe ekstra, da er valget enkelt.
Kalle: om Gummi penisring i sett
Vurdering
Fungerer meget bra for meg.. Ringer på 32mm er for store? De gir ikke riktig trykk . Min er godt of vel middels-19 cm. og begge de minste ringene er utmerket. Dersom jeg kunne bestille bare den minste så ville jeg gjort det, den gjør jobben som den skal gjøre.. Må bare bli en bestselger?
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Gummi penisring i sett
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!