Pornhub Turbo Penisring - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Stram og myk penisring med stor vibrasjonsflate for økt stimulering. En god vibrerende penisring må være stor nok til å treffe klitoris eller testiklene ved hvert støt, det får du med Pornhub Turbo! Ringen er laget i myk silikon som er stram nok til å gi god effekt, du vil få en hardere og mer langvarig ereksjon samtidig som dere får økt stimulering gjennom de kraftige vibrasjonene.

Pornhub Turbo penisring er vanntett og oppladbar slik at den alltid er klar uansett hvor du er. Prøv ringen med en partner eller legg vibratoren mot testiklene for ekstra stimulering når du bruker den på egen hånd.

Med over 80 millioner daglige besøk er Pornhub verdens mest kjente pornoside på nettet. Den offisielle Pornhub-serien er laget for å gi deg sexleketøy i høy kvalitet til gode priser. Serien inneholder produkter for menn, kvinner og par med avansert teknologi og spennende funksjoner.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Pornhub Turbo Penisring
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Pornhub Turbo Penisring. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Pornhub Turbo Penisring
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.