Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Satisfyer Mighty One Vibrerende Penisring

kr 449
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11747
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Gi manndomen din en deilig oppgradering med den vibrerende penisringen Satisfyer Mighty One. Penisringen tilpasser seg alle størrelser, omfavner penisen din og forlenger ereksjon og utholdenhet, samtidig som de kraftige vibrasjonene er deilig for både deg og din partner!

Satisfyer Mighty One er en penisring som gir deg ereksjonen du trenger for flere timer med nytelse. Med et stilig ytre omkranser den med sin smidige silikonoverflate ikke bare de edlere delene dine, men også din partners klitoris.

Takket være den brede klitorisstimulatoren drar dere begge nytte av de intense vibrasjonene fra Mighty One. Disse kan dere styre via knappene på penisringen eller med den innovative Satisfyer Connect-appen. Satisfyer Mighty One er utstyrt med integrerte batterier og kan raskt og miljøvennlig lades opp igjen med en magnetisk USB-ladekabel som følger med.

Liker dere å begi dere ut på sprudlende eventyr i badekaret eller dusjen? Ikke noe problem, takket være den vanntette overflaten (IPX7) kan dette produktet bli med dere dit dere måtte ønske. Nyt intense stunder for to, enten i en behagelig seng eller i vann, og bruk appen til å utnytte de grenseløse mulighetene som denne deilige penisringen gir!

Med Satisfyer Connect-appen finnes det ingen grenser for kreativiteten deres. Appen er gratis tilgjengelig for både Android og iOS. Bare last den ned til en smarttelefon, et nettbrett eller en Apple Watch, og koble den til penisringen via internett eller Bluetooth. Skap dine egne vibrasjonsmønstre og del disse med andre brukere over hele verden hvis du ønsker det!

Spesifikasjoner

 • Penisring fra Satisfyer
 • Lengde: ca. 9,0 cm
 • Høyde: ca. 2,6 cm
 • Bredde: ca. 4,9 cm
 • App: Satisfyer Connect (lastes ned via Google Play eller App Store)
 • Materiale: silikon, dekorasjon i ABS-plast

Inkludert i esken

 • Satisfyer Mighty One Vibrerende Penisring
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Satisfyer Mighty One Vibrerende Penisring ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Karl om Satisfyer Mighty One Vibrerende Penisring
Vurdering
Denne syns både jeg og dama var bra. Hun kom som et uvær og jeg holdt lenger!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Mighty One Vibrerende Penisring
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.