Fifty Shades Freed - Cherished Collection Mini Flogger i Semsket Skinn - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fifty Shades Freed - Cherished Collection Mini Flogger i Semsket Skinn

kr 215 kr 390
Spar 45%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11733
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Klar for å ta opplevelsen til neste steg? Si hallo til denne lille floggeren i semsket skinn fra Fifty Shades of Grey sin Cherished Collection! Den har myke strimler av lilla semsket skinn som kan gi både myke og harde piskeslag, alt etter ditt eller andres ønske!

Håndtaket er laget i en delikat rosegull-farge, med Fifty shades of Grey logo og en krone ytterst på tuppen. Både fin å se på og et intenst deilig tilbehør til både forspillet og BDSM-leken! Floggeren kommer i en flott lilla konvolutt-pose med Fifty shades of Grey logo og knyting. Delikat og deilig!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades Freed - Cherished Collection Mini Flogger i Semsket Skinn
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fifty Shades Freed - Cherished Collection Mini Flogger i Semsket Skinn. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades Freed - Cherished Collection Mini Flogger i Semsket Skinn
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X