Powerect - Natural Male Delay Gel 30 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Powerect - Natural Male Delay Gel 30 ml

kr 199 kr 289
Spar 31%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12436
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Hold ut hele natten med Powerect Natural Male Delay Gel!

Produktinformasjon

Natural Male Delay Gel fra Powerect er utviklet i samarbeid med spesialister innen mannlig seksuell ytelse. Den unike formelen kan hjelpe menn til å yte bedre og lengre uten at det går på bekostning av egen nytelse.

Kraften fra L-Arginin og Maca rot gir naturlig effekt som passer for alle menn. Aloe Vera, Panax Ginseng og Horny Goat Weed er blant de naturlige ingrediensene som tilfører fuktighet, stimulerer libido og lar deg fokusere på de gode opplevelsene.

Brukes 10 minutter før seksuell aktivitet. Rist flasken godt og pump 2 - 6 ganger i hånden før du masserer Delay Gel over hele penishodet og nedover penis. Mengde og tid før du merker effekt kan variere, prøv deg gjerne frem før det virkelig gjelder.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Powerect - Natural Male Delay Gel 30 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Powerect - Natural Male Delay Gel 30 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Powerect - Natural Male Delay Gel 30 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!