Anal Fantasy Elite - P-Motion Massager - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Anal Fantasy Elite - P-Motion Massager

kr 898
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10265
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Strategisk designet for å gi din prostata en eksplosiv opplevelse! Den store tuppen legger seg naturlig mot prostata, en kraftig vibrator vil gi intens stimulering akkurat der det føles best. Velg mellom 5 ulike vibrasjonstyper for variert nytelse.

P-Motion Massager gjør mer enn å vibrere - inne i den tykke området midt på staven sitter det to rullende kuler som glir opp og ned på hver sin side. Kulene vil gli mot de følsomme områdene rett ved analåpningen, omtrent som å bli stimulert med en finger. Når de myke kulene glir frem og tilbake vil staven bevege seg inne i deg, en opplevelse som bare må prøves! P-Motion Massager er 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Anal Fantasy Elite - P-Motion Massager
  • USB-ladekabel

Anbefalt tilbehør til Anal Fantasy Elite - P-Motion Massager

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Anal Fantasy Elite - P-Motion Massager. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Anal Fantasy Elite - P-Motion Massager
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X