Ultimate Rabbits No. 2 - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Den ultimate rabbitvibratoren er designet for å forføre deg på alle de rette måtene. Ultimate Rabbits tar den klassiske rabbitvibratoren og gjør den enda bedre - tykke riller langs staven gir ekstra stimulering hele veien inn og ut, mens den tykke tuppen presser mot G-punktet. Rabbitvibratoren har en ekstra kraftig motor i staven kombinert med en separat motor i klitorisvibratoren for maksimal nytelse.

Ultimate Rabbits No. 2 er oppladbar, vanntett og dekket av fløyelsmyk silikon. Velg mellom 9 ulike vibrasjonstyper, begge motorene kan styres separat for variert og deilig stimulering.

Spesifikasjoner

  • Rabbitvibrator
  • Lengde: ca. 22,2 cm
  • Lengde, stav: ca. 12,6 cm
  • Tykkelse: ca. 4,0 cm
  • Materiale: Silikon

Inkludert i esken

  • Ultimate Rabbits No. 2
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Ultimate Rabbits No. 2. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Ultimate Rabbits No. 2
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.