WOW! Total Ecstacy 2 - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

WOW er vibratorer i en egen klasse! Følelsen du får når du har opplevd denne kolleksjonen av høy kvalitet er virkelig super. Elegant, smakfull og smart design er gjennomgående elementer i WOW serien og vil garantert ta pusten fra deg. Total Ecstacy 2 unike design er meget gjennomført! Her snakker vi om den ultimate trippel-action stimulatoren. Den kraftige penisdelen har tre kulerader som kan rotere begge veier. Analdelen er en kulerad i økende størrelse og med en vibrator som vil gi deg kraftige anal orgasmer Den MEGET effektive kaninen tar seg av stimulering av klitoris og vil "feie deg av banen". Penisdel har 3 rotasjonshastigheter begge veier. Rabbit og analvibrator har 3 hastigheter og 4 pulseringer og har meget kraftige vibrasjoner på max hastighet! Separate knapper for penisdel og rabbit/analvibrator gir deg full kontroll over lek og nytelse. Ta den med deg i dusjen om du ønsker en ekstra het dusj... Denne vibratoren er: vanntett, ftalatfri, roterende, multispeed og multifunksjonell.

Spesifikasjoner

  • Rabbitvibrator
  • Lengde, stav: ca. 12,5 cm
  • Tykkelse, stav: ca. 4,1 cm
  • Lengde, analkuler: ca. 9,0 cm
  • Tykkelse, analkuler: ca. 1,5 - 2,4 cm
  • Batteri: 3 stk. AA-batterier (medfølger ikke)
  • Total Ecstacy 2 er dekket av hudvennlig silikon uten ftalater. Kontroller i ABS-plast.

Inkludert i esken

  • WOW! Total Ecstacy 2
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert WOW! Total Ecstacy 2. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

WOW! Total Ecstacy 2
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.