Kelly Carmell - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Kelly Carmell

kr 298
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (4)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
4545
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Kelly Carmell er en dame som alltid er villig når du er det. Hun har inntatt sin favorittstilling og er klar for litt gøy med deg. Hun har store pupper med harde brystvorter og 3 hull hun vil ha fylt.

Om det bare er du eller kanskje både du og partneren din vil hjelpe henne med det. Så med et deilig glidemiddel er stunden deres. Alle ’’leketøy’’ vil forandre karakter fra BRA til GOD, ved bruk av et godt glidemiddel.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Kelly Carmell
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 4 )

Våre kunder har vurdert Kelly Carmell ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Thomas om Kelly Carmell
Vurdering
Slik som beskrevet tidligere i de andre kommentarene, er kantene rundt anal og vagina skarpe, men går helt fint om man holder for penis til den er inne. Følelsen inni sexdukka er ellers helt fin. Det som trakk utrolig langt ned for min del, var at dukka sprakk med et pang da jeg la noe press på dukka under samleie. Dette skjedde bare etter 4 dager. Ikke var det mulig å fikse det heller da hullet var enormt. Sånn sett var kvaliteten utrolig dårlig, men utenom det var jeg relativt fornøyd med dukka. Til dere som kjøper, bør dere behandle denne dukka lett som en fjær for å unngå at den blir ødelagt.
frank om Kelly Carmell
Vurdering
utrolig deilig jente som tar i mot alt.
deilig å ha sex sammen med.
Thomas om Kelly Carmell
Vurdering
Denne var bedre enn jeg forventet, litt skarp rund vagina og anal, men fungerte meget bra. men erstatter selvfølgelig ikke følelsen av en ekte vagina.
Ole P. om Kelly Carmell
Vurdering
Dænna var utrolig god forhold til mina forvæntninger. Anal var utrolig nydelig. Detta var definitivt værdt penga. og 250 lusne krone er lita forhold til ka du får. litt skarpa plast kanta rundt vagina og anal men med glidæmiddl funke detta utrolig bra
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Kelly Carmell
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!