Kinky Kim (oppblåsbar dukke) - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 26. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 26.10!

Produktinformasjon

Kinky Kim er sexdukken for deg som elsker damer med sansen for sex! Dukken er inspirert av Instagram-skjønnheter med ekstra fyldige rumper - dette er den perfekte gaven til ungkaren som har alt! Kinky Kim er en rimelig sexdukke med åpen munn og en deilig vagina. Dukken er laget i vinyl, og egner seg mest som en morsom gave, men du kan fint nyte Kinky Kims åpninger for en deilig erotisk opplevelse.

Spesifikasjoner

  • Sexdukker
  • Kinky Kim oppblåsbar dukke er laget i vinyl.

Inkludert i esken

  • Kinky Kim (oppblåsbar dukke)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Kinky Kim (oppblåsbar dukke). Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Kinky Kim (oppblåsbar dukke)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.