Love Magic Aspen Real Love Sexdukke (157 cm) - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Love Magic Aspen Real Love Sexdukke (157 cm)

kr 19 900
 • Anonym levering
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10694
 • Anonym levering
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • HeltHjem i postkassen
Hos oss får du alltid:
Utrolig realistisk sexdukke du kan posere akkurat slik du vil! Nyt hennes formfulle kropp med store bryster, en deilig munn og en trang vagina du vil elske å penetrere. Aspen Real Love er 100% poserbar, det vil si at alle ledd kan bøyes og posisjoneres slik du vil, hun er klar for alt du måtte ønske å gjøre!

Produktinformasjon

Utrolig realistisk sexdukke du kan posere akkurat slik du vil! Nyt hennes formfulle kropp med store bryster, en deilig munn og en trang vagina du vil elske å penetrere. Aspen Real Love er 100% poserbar, det vil si at alle ledd kan bøyes og posisjoneres slik du vil, hun er klar for alt du måtte ønske å gjøre!

Sexdukken har realistiske former som er så nær virkeligheten du kommer i denne prisklassen, hennes slanke kropp føles fantastisk ut når du lar hendene gli over brystene, rundt baken og langs bena. Kroppen er laget for å kunne stilles i alle mulige posisjoner, alle ledd kan justeres fritt. Bak det søte ansiktet skjuler det seg en virkelig sexgudinne med kanaler i munn, vagina og analt, samt mulighet for brystsex og andre spennende aktiviteter. Dukken leveres med sexy hvitt undertøy for deg som liker å kle av henne.

Godt vedlikehold er viktig for å holde sexdukken i god stand, husk å rengjøre kanalene etter bruk og la dukken tørke før du evt. pakker henne bort. Renewing powder eller maisstivelse egner seg godt til å holde overflaten myk og glatt, påfør etter behov. Dette er en dukke i meget høy kvalitet som vil holde lenge selv ved heftig bruk såfremt du sørger for jevnlig vedlikehold.

NB: Undertøy, smykker og lignende på bildene er ikke inkludert i pakken. Du får med et sett sexy undertøy tilsvarende Love Magic True Love Doll.

Spesifikasjoner

 • Sexdukker fra Love Magic
 • Vekt: ca. 30 kg
 • Høyde: ca. 157 cm
 • Lengde, kanaler (vagina/anal): ca. 16,0 cm
 • Lengde, kanal (munn): ca. 12,0 cm
 • Dukken er laget i ren TPE-gummi med justerbare ledd. Dekorasjoner i andre materialer, deriblant realistisk hår, øyne og sminke.

Inkludert i esken

 • Love Magic Aspen Real Love Sexdukke (157 cm)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Love Magic Aspen Real Love Sexdukke (157 cm) ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mr.Normal om Love Magic Aspen Real Love Sexdukke (157 cm)
Vurdering
Ville ha en dukke får å få litt mer realistisk opplevelse enn bare en fleshlight. Er fraskilt, bor alene og orker ikke tanken på ny kjæreste med det første. Tenkte det var fint å slippe å dra på byen for å prøve å finne seg noe gang på gang da det blir litt kjedelig i lengden og de forventer mer.

Skikkelig fornøyd med kjøpet! Realistisk følelse, tålelig lett å håndtere til tross for at hu er lifesize og veldig myke og trange åpninger. Lett å rengjøre og passer fint inn bak i hengeskapet når hu ikke er..
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Love Magic Aspen Real Love Sexdukke (157 cm)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.