Fifty Shades of Gray - Captivate Spankingkjole - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Fifty Shades of Gray - Captivate Spankingkjole

Str. One Size
kr 319
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11766
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Fang essensen fra Fifty Shades of Grey-trilogien når du tar på deg denne skandaløst korte spankingkjolen fra Captivate-kolleksjonen. Myke blonder følger kurvene dine, mens en nøkkelhullsutringing trekker øynene til utringningen din og den åpne baken innbyr til slag og spanking.

Delikat og feminin, den intrikate blomsterkanten viser et glimt av huden din under og gir figuren din uimotståelig effekt. På baksiden setter en fristende cut-out spanking øverst på oppgavelisten til din partner!

Legg til en dristig kort skjørtekant og halterneck-stil på halsen til dette appetittvekkende ensemblet, og partneren din vil ikke være i stand til å rive blikket bort fra deg.

Spesifikasjoner

 • Sexy kjoler
 • Str: 36-44
 • Materiale: 95 % nylon, 5 % elastan

Inkludert i esken

 • Fifty Shades of Gray - Captivate Spankingkjole
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Fifty Shades of Gray - Captivate Spankingkjole ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Blondeline om Fifty Shades of Gray - Captivate Spankingkjole
Vurdering
Deilig stoff og sexy look!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Gray - Captivate Spankingkjole
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!