Jes-Extender Borrelås-Stropp - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 26. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 26.10!

Produktinformasjon

Borrelås Stropp: For å sikre at trykket i området opprettholdes, skal dette tilbehøret bestående av en beskyttelses-polstring som festes til stengene i Jes-Extenderen med en silikonbøyle og en rem på 1,9 cm. med borrelås, opprettholde en fast og sikker stramming. Materiale: Velcro, silikon og mykt skum. Farge: Hvit og svart. Vask/Hygiene: Det anbefales at produktet rengjøres jevnlig.

Inkludert i esken

  • Jes-Extender Borrelås-Stropp
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Jes-Extender Borrelås-Stropp. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Jes-Extender Borrelås-Stropp
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.