Male Edge/Jes-Extender Elastisk Bandasje - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Male Edge/Jes-Extender Elastisk Bandasje

kr 129
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
4051
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Elastisk bandasje: Denne er primært beregnet for at det skal bli mer behagelig å bruke Jez-Extenderen, spesiellt om natten. Det anbefales at denne benyttes sammen med Soft Festeanordningen eller Bekvem Stropp ved roten av penis. Materiale: Rinkilastic. Materialet inneholder naturgummi – latex, og er selvklebende, hudvennlig, luftgjennomtrengende, glidefritt og til bruk til feste- og låsebandasjer. Farge: Hvit Bredde: 6 cm. Lengde: ca. 4 meter Vask/Hygiene: Det anbefales at produktet rengjøres jevnlig.

Inkludert i esken

  • Male Edge/Jes-Extender Elastisk Bandasje
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Male Edge/Jes-Extender Elastisk Bandasje. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Male Edge/Jes-Extender Elastisk Bandasje
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!