Share - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Stubs Share: Her er en herlig dobbeldildo som passer for alle. Den er super for to jenter, da man stimulerer g-punktet hos den ene samtidig som man penetrerer den andre. Passer til par som vil ha spenning og prøve nye ting. Den er også super og bruke alene. Den er laget i 100% silikon, som er et herlig matriale og kose seg med, og den er vanntett. Så det er bare fantasien som stopper for moro her:) Husk og bruke et godt vannbasert glidemiddel, da er leken ekstra deilig! NB: Glidemiddel: Alle ’’leketøy’’ vil forandre karakter fra BRA til GOD, ved bruk av et godt glidemiddel.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Share
  • Bruksanvisning
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Share ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Anne om Share
Vurdering
Vi er to jenter og denne er helt super! Har også opplevd at den kan falle ut, men i og med at det er superdeilig for begge to er ikke det et veldig stort minus:)
Lipsticklesba om Share
Vurdering
Kan anbefales til lesbiske som har lysten til å ta kjærsten sin.. eneste minuset er at den noen ganger kan falle ut om man er veldig opphisset selv..
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Share
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.