Strippestang - Fantasy Dance Pole - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Danse-/strippestangen er fullt justerbar i høyden og monteres med skruer i taket. Gled deg selv og din kjære med en erotisk oppvisning - det er absolutt ikke noe krav til erfaring eller nivå, her er det lyst og glede som teller! NB: Stangen må festes i en takbjelke, den skal ikke monteres kun i takplater eller andre tynne materialer. Stangen tåler hardest belastning i høyderetningen, for mer avansert trening eller striptease med mye belastning ut til sidene må du ha en strippestang med tykkere fester både i topp og bunn.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Strippestang
  • Monteringsbrakett
  • 4 stk. solide skruer
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Strippestang - Fantasy Dance Pole. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Strippestang - Fantasy Dance Pole
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.