FMS To Go Petite Fantasy Bubble Butt - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

FMS To Go Petite Fantasy Bubble Butt

kr 598
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10970
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Denne deilige rumpa med realistisk vagina og anal er klar for alt du har lyst til å gjøre med henne! Begge de trange hullene vil gi deg intens stimulering fra første centimeter. Hvert hull har en trang kanal med nupper, riller og varierende tykkelse som gir deg en unik opplevelse hver eneste gang.

Petite Fantasy Bubble Butt er laget i realistisk Fanta Flesh som føles ut som ekte vare. Vagina og analåpningen har realistiske former, du kan nesten kjenne at hun trekker seg sammen rundt penis når du glir inn i henne. Vagina er ekstra lang med riller og nupper, mens analen er ekstra trang og litt kortere, noe som øker effekten av vakuumet som oppstår når du glir inn og ut. Petite Fantasy Bubble Butt er liten nok til å kunne brukes overalt, men stor nok til å være ekstremt realistisk.

F*ck Me Silly To Go-serien gir deg realistisk Fanta Flesh i kompakte modeller for den samme gode opplevelsen i et enklere design. To Go-modellene har realistiske former, med vagina, munn og rumper du enkelt kan ta med deg overalt!

Spesifikasjoner

 • Vagina
 • Lengde: ca. 15,9 cm
 • Lengde, vaginakanal: ca. 14,7 cm
 • Bredde: ca. 13,7 cm
 • Vekt: ca. 1100 g
 • Materiale: Fanta Flesh (TPE-gummi)

Inkludert i esken

 • FMS To Go Petite Fantasy Bubble Butt
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert FMS To Go Petite Fantasy Bubble Butt ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mr X om FMS To Go Petite Fantasy Bubble Butt
Vurdering
Veldig godt produkt. Gir en orgasme på nivå med å komme i den ekte varen 🙂
Lars om FMS To Go Petite Fantasy Bubble Butt
Vurdering
Ekstremt deilig, selv for meg som har fimose så får jeg faktisk veldig god følelse. Denne kommer jeg til å bruke daglig :-) Har man ikke en partner så er denne den beste :-)
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

FMS To Go Petite Fantasy Bubble Butt
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X