Private Tube - Personal Trainer - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Private Tube - Personal Trainer

kr 499
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12032
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Personal Trainer Tube fra Private er en oppsiktsvekkende onanihylse, klar til å ta deg med på en vill tur. Dette must-have-designet er laget for å trene utholdenheten din, samtidig som den gir den ultimate tilfredsstillelsen.

Med lystig realistisk tekstur og et komfortabelt ergonomisk grep, er dette et førsteklasses valg. Som en del av den Private-serien, er den laget av kvalitetsmaterialer for å sikre holdbarhet, en naturtro opplevelse og enkel rengjøring. Hvis du vil forbedre utholdenheten din og gå hardere og lenger, har denne Private Tube Personal Trainer deg - og din manndom - dekket!

Private gir deg en realistisk opplevelse, med deilig silkemykt materiale, spennende stimuleringskanaler og muligheten til å justere sugeeffekten med et lokk i bunnen. Den er også enkel å rengjøre. Ta sleeven ut av boksen og skyll godt med varmt vann. Deretter bruk en antibakteriell såpe/spray. For å få tilbake den realistiske følelsen kan det være lurt å bruke et fornyingspulver.

Private har gitt oss erotikk i verdensklasse siden 1965. Nå har de lansert Private Tube - tro kopier av de mest populære pornostjernene! Private Tube kommer i flere ulike utgaver som alle gir intens og deilig stimulering.

Spesifikasjoner

 • Vagina fra Private
 • Lengde: ca. 26,0 cm
 • Lengde, kanal: ca. 24,5 cm
 • Bredde: ca. 8,5 cm
 • Materiale:TPR-gummi, boks i PP-Plast

Inkludert i esken

 • Private Tube - Personal Trainer
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Private Tube - Personal Trainer ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mann 23 om Private Tube - Personal Trainer
Vurdering
Jeg har slitt med at jeg kommer tidlig, men med denne har jeg klart å trene meg opp til å holde mye lenger. Den har virkelig gitt med ny selvtillit på soverommet!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Private Tube - Personal Trainer
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!