Private Tube - Shona River Pornstar Mouth - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Private Tube - Shona River Pornstar Mouth

kr 549
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12039
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Opplev denne kåte damas kurver på nært hold med den fantastiske Shone River Mouth-sleeven fra Private. Denne hudfargede sleeven tar deg med på en heftig tur, akkurat som Shona ville gjort. Sleevens realistiske tekstur, deilige riller og knotter, og stramme munnåpning vil gi sensasjonell stimulering, akkurat der du vil ha den.

Denne nykommeren har alle ferdighetene og spenningen for å bli ikonisk. Den frekke blondinens private debut, en intens interracial-trekant, fikk henne til å eksplodere på scenen. Shonas gjennomborende blå øyne, stramme kropp og lyst på kuk lover en lang, intens og behagelig Private-karriere!

Private gir deg en realistisk opplevelse, med deilig silkemykt materiale, spennende stimuleringskanaler og muligheten til å justere sugeeffekten med et lokk i bunnen. Den er også enkel å rengjøre. Ta sleeven ut av boksen og skyll godt med varmt vann. Deretter bruk en antibakteriell såpe/spray. For å få tilbake den realistiske følelsen kan det være lurt å bruke et fornyingspulver.

Private har gitt oss erotikk i verdensklasse siden 1965. Nå har de lansert Private Tube - tro kopier av de mest populære pornostjernene! Private Tube kommer i flere ulike utgaver som alle gir intens og deilig stimulering.

Spesifikasjoner

 • Vagina fra Private
 • Lengde: ca. 26,0 cm
 • Lengde, kanal: ca. 24,5 cm
 • Bredde: ca. 8,5 cm
 • Materiale:TPR-gummi, boks i PP-Plast

Inkludert i esken

 • Private Tube - Shona River Pornstar Mouth
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Private Tube - Shona River Pornstar Mouth. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Private Tube - Shona River Pornstar Mouth
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!