Fifty Shades of Grey - Beyond Aroused Kegelkuler - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fifty Shades of Grey - Beyond Aroused Kegelkuler

kr 329
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
8201
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Eksklusivt sett for trening av PC-musklene samtidig som du nyter følelsen av kulene inne i deg. Settet inneholder 4 kuler med ulike vekter på 15g, 25g, 35g og 55g. Kombiner kulene etter ønske og øk vekten etterhvert som du trener opp musklene.

"He withdraws his finger briefly and with tender care, inserts the balls one at a time, pushing them deep inside me." - Anastasia

Dette produktet er en del av Fifty Shades of Grey - The Official Pleasure Collection, alle produktene i serien er designet i England og godkjent av forfatteren E. L. James.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Kuleholder med plass til 2 kuler
  • 4 kuler med ulike vekter (15g, 25g, 35g og 55g)
  • Oppbevaringspose i sateng
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fifty Shades of Grey - Beyond Aroused Kegelkuler. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Beyond Aroused Kegelkuler
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!