Dream Toys Renee vibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Dream Toys Renee vibrator

kr 489 kr 889
Spar 45%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11479
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Vibratoren, Renée, fra Dream Toys' Elite-kolleksjon er en svart flerbruksvibrator med stilige gullfargede aksenter, et avrundet hode og en fleksibel forbindelse mellom begge ender.

Renée har to kraftige motorer, en i hver ende, som har 7 vibrasjonsmønstre og 3 hastigheter. De to motorene kan fungere samtidig eller hver for seg avhengig av hvordan du vil at seansen skal foregå. Renée kan brukes analt, mot klitoris eller til vaginal stimulering. Den er også oppladbar med den medfølgende USB-ladekabelen.

Renée er laget av silikon med gulldetaljer i ABS-plast, er IPX7 vanntett og kroppssikker, ftalatfri og latexfri. Justeringer kan gjøres med to knapper på vibratoren, eller la partneren ta kontroll med den trådløse fjernkontrollen som følger med.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Dream Toys Renee vibrator
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Dream Toys Renee vibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Marius om Dream Toys Renee vibrator
Vurdering
Denne ga meg min første prostataorgasme, og nå vil jeg ha mange flere!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Dream Toys Renee vibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!