Girthy Lovers Realistisk Dildovibrator 8'' (20 cm) Hud - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Girthy Lovers Realistisk Dildovibrator 8'' (20 cm)

kr 349
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Farge:
Varenr.:
Ikke på lager
Hud
11864
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Girthy Lovers er for nettopp det, de som liker en tykk dildo som fyller deg opp og denne realistiske dildovibratoren utfører oppgaven med glans samtidig som den vibrerer!

Ikke bare er det en tykk og stor dildo med naturtro farge, blodårer og silkemykt materiale, den er også en kraftig vibrator med 10 vibrasjonsmønstre å velge mellom. Girthy Lovers Dildovibrator er virkelig for deg som vil ha i både pose og sekk!

Vibratorkontrollen sitter nederst i bunn av dildoen form av en stor knapp. Enkel å operere og i deilig rosegull finnish. Girthy Lovers går på batterier, og du trenger 2 stk AA-batterier (følger ikke med). Den er også vanntett, så ta den gjerne med deg for en våt tur i badekaret.

Spesifikasjoner

 • Vibrator
 • Lengde: ca. 20,0 cm
 • Lengde, stav: ca. 19,5 cm
 • Tykkelse: ca. 5,0 cm
 • Materiale: PVC-gummi og ABS-plast

Inkludert i esken

 • Girthy Lovers Realistisk Dildovibrator 8'' (20 cm)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Girthy Lovers Realistisk Dildovibrator 8'' (20 cm) ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Renate om Girthy Lovers Realistisk Dildovibrator 8'' (20 cm)
Vurdering
Deilig, kraftig dildo. Ekstra pirrende at den har vibrator samtidig som den er naturtro!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Girthy Lovers Realistisk Dildovibrator 8'' (20 cm)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X