Satisfyer Little Secret Trusevibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Satisfyer Little Secret Trusevibrator

kr 559
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12401
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Little Secret fra Satisfyer er en ekte hverdagshelt!

Produktinformasjon

Little Secret fra Satisfyer er en ekte hverdagshelt. Klitorisvibratoren festes i trusen med en magnetisk klemme og egner seg dermed ideelt for deilig stimulering på farten.

Trusevibratoren er i en fin svartfarge med gullfargede detaljer, og ligger takket være sin ergonomiske form direkte mot klitoris. På grunn av de kraftige, men likevel musestille vibrasjonene er Little Secret fullstendig diskré til bruk på date eller i det offentlige rom.

I tillegg begeistrer den med en myk og behagelig overflate av hudvennlig silikon, som med noen få dråper glidemiddel sikrer du deg en smidig opplevelse.

Satisfyer Little Secret kan styres både via den medfølgende trådløse fjernkontrollen så vel som via den kostnadsfrie Satisfyer Connect-appen, som er tilgjengelig for både Apple og Android. Slik kan du bruke Little Secret på en diskré måte i hverdagen, eller du kan overlate styringen til din kjære.

Med Satisfyer Connect-appen kan du dessuten utforske nye nytelser: Lag dine egne vibrasjonsprogrammer på grunnlag av lydene i omgivelsene eller favorittspillelisten din.

Little Secret er utstyrt med batterier som enkelt kan lades opp igjen med den medfølgende USB-ladekabelen.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Little Secret Trusevibrator
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Little Secret Trusevibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Little Secret Trusevibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!