Womanizer Premium Klitorisstimulator Sort - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Womanizer Premium Klitorisstimulator

kr 1 899
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (5)
Lager:
Farge:
Varenr.:
Ikke på lager
Sort
10331
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Superkraftig sugevibrator for deg som vil ha det absolutt beste! Womanizer Premium suger og napper i klitoris med en unik effekt uten berøring. 12 ulike nivåer fra supermykt til superkraftig gir deg perfekt nytelse når du vil!

Womanizer Premium tar alt det gode og gjør det enda bedre. Orgasmene blir kraftigere og mer intense med Autopilot, en ny funksjon som lar deg lene deg tilbake og nyte varierte sugerytmer og -nivåer. Nyheten Smart Silence gjør Womanizer Premium nesten lydløs i bruk!

Autopilot veksler mellom ulike sugerytmer og -nivåer. Du kan fritt velge mellom 3 forskjellige Autopilot-programmer. Hvert program er designet for å bygge opp til fantastiske orgasmer, mange kvinner vil kunne få ekstra kraftige orgasmer med Womanizer Premium Autopilot!

Smart Silence betyr at Womanizer Premium bare slår seg på når den føres ned mot kroppen. Legg Womanizer til side så vil en sensor automatisk slå den av. Plasser Womanizer mot klitoris så slår den seg på igjen, helt av seg selv!

Womanizer Premium er både mykere og mer intens enn noen annen Womanizer. Med 12 intensitetsnivåer kan du starte mykt og forsiktig, men på toppnivå har du stimulering som overgår noe annet! Womanizer Premium er også sprutsikker for bruk i dusjen. Det store batteriet gir deg opptil 4 timer med ren nytelse på én lading, det gir mange fantastiske runder med deilige orgasmer!

Spesifikasjoner

 • Womanizer fra Womanizer
 • Brukerveiledning til Womanizer Premium Klitorisstimulator
 • Mål: 15,5 x 5,0 cm (LxB)
 • Vekt: 135 g
 • Batteritid: ca. 240 min (på midterste nivå)
 • Materiale: Klitorishette i ren silikon, enhet i ABS-plast med Soft Touch overflate

Inkludert i esken

 • Womanizer Premium
 • 2 stk. silikonhetter (forskjellige størrelser)
 • USB-ladekabel
 • Oppbevaringspose
Dette produktet kan ikke kombineres med rabattkoder som gir avslag i pris.
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 5 )

Våre kunder har vurdert Womanizer Premium Klitorisstimulator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Michael om Womanizer Premium Klitorisstimulator
Vurdering
Definitivt det beste leketøyet vi har hatt med til sengs. Hun bruker vanligvis lang tid på å komme i mål, men med denne var vi der i rekordfart. Noen av hennes første ord etterpå var: denne må jeg anbefale videre!
Toril om Womanizer Premium Klitorisstimulator
Vurdering
Det er noe av det råeste jeg har prøvd. Jeg har virkelig slitt for å klare å få orgasmer tidligere, men denne gjør jobben på svært kort tid.

Hadde forrige womanizer fra før, men denne er mye kraftigere og enda bedre. Bedre passform da den er slankere om man vil bruke den sammen med partneren.

Bruker denne sammen med orgasmekrem og vibrator og man er i "himmelen" på svært kort tid!
Anbefales absolutt! Verdt pengene sine, selv om den er relativt dyr.
dreven om Womanizer Premium Klitorisstimulator
Vurdering
Jeg har mange sexleketøy, og da mener jeg MANGE, men ingen får meg til å komme som denne womanizeren!!! Verdt hver eneste krone - og jeg vil tørre å påstå at jeg er ganske kritisk
Sanna om Womanizer Premium Klitorisstimulator
Vurdering
Fyf....! Vanligvis er det første jeg vil gjøre etter en orgasme å bare ligge i sengen og nyte pulseringen og ettervirkningene i minst 10.min.
Men nå måtte jeg faktisk inn å skrive review. Dette er det sjukeste min fiffi har vært med på i hele sitt liv. :-p Har aldri trodd på når folk sier de kan komme på under ett minutt eller fem før. Men det må jeg bare rett og slett bekrefte.. Jeg har nå kommet fire ganger på en time og tror det holder for dag nr. 1. Hehe ...
Eller vi får se da, mulig den må bli med i dusjen i kveld også -)
Adam om Womanizer Premium Klitorisstimulator
Vurdering
Kjøpte denne til kona. Hun ble mildt sagt glad, da hun hadde hørt masse om den fra venninner. Og den sto til forventningene! Hun fikk første orgasme etter et par minutter, og for første gang så fikk hun flere orgasmer utover kvelden! Hun endte opp med 3 orgasmer. Tusen takk!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Womanizer Premium Klitorisstimulator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!