Bootie - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Bootie

kr 229
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
5958
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Med dens utrolige myke overflate gir Bootie en utrolig pirrende følelse, når man kombinerer det myke materialet og den nødvendige hardheten en butplug skal ha, stimulerer den alle de deilige punktene vi har analt... Bootie er den perfekte buttpluggen både for nybegynnere og de som kansje er litt mer erfarne på det området!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Bootie
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Bootie ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
elto om Bootie
Vurdering
den er veldig deilig å gå med, gjerne på butikken eller andre steder pirrende da ingen andre vet, enkel og få inn og ut og holder seg på plass.
Esta om Bootie
Vurdering
denne er helt fantastisk! deilig og gå med, lett og føre inn. ikke la deg lure av størrelsen, sitter også veldig godt fast.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Bootie
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!