Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Penishylse

Penishylse: Gjør penis lengre, større og tykkere
Hvis du ønsker å øke størrelsen og omkretsen på penisen din, kan en penishylse være en god løsning. Denne typen produkt fungerer som en forlengelse på penisen og gir både deg og partneren din en mer tilfredsstillende opplevelse.
Våre penishylser kommer i ulike størrelser og materialer, inkludert silikon og TPE-gummi. Det er viktig å velge riktig størrelse for å få den beste opplevelsen. Vi anbefaler å bruke et vannbasert glidemiddel for å oppnå maksimal komfort og glede.
Våre penishylser er også enkle å rengjøre og vedlikeholde for langvarig bruk. Dette er et spennende sexleketøy for par som vil prøve noe nytt. Utforsk vårt utvalg og finn den perfekte penishylsen for deg og din partner!
Les mer
Sortering: Bestselgere

Hva er en penishylse?


En penishylse, også kjent som penis sleeve, er et sexleketøy designet for å øke størrelsen og omkretsen på penis, samtidig som det gir en unik tekstur for økt stimulering. Disse produktene er laget av mykt, kroppssikkert materiale og er designet for å passe komfortabelt over penis, og gir en naturlig og forbedret følelse.

Hvem passer en penishylse og penis sleeve for?


En penishylse er et utmerket valg for menn som ønsker å forbedre deres seksuelle opplevelse, enten alene eller med en partner. De er også ideelle for menn som ønsker å øke sin selvtillit i soverommet, da de kan bidra til en følelse av økt størrelse og utholdenhet. Dette produktet er også egnet for par som ønsker å legge til variasjon i deres intime øyeblikk.

Unike fordeler og egenskaper


Penishylser og penis sleeves er kjent for deres unike fordeler og egenskaper. For det første gir de en økt størrelse og omkrets, noe som kan bidra til en mer tilfredsstillende seksuell opplevelse for begge parter. For det andre gir de ulike teksturer og design, noe som gir ekstra stimulering. For det tredje er de laget av kroppssikkert og behagelig materiale, noe som sikrer en sikker og behagelig bruk.

Hvorfor du bør prøve en penishylse


Å utforske nye måter å forbedre din seksuelle opplevelse på kan være både spennende og givende. Med en penishylse kan du oppdage nye nivåer av nytelse, enten du bruker den alene eller med en partner. Dette produktet gir deg muligheten til å øke din selvtillit, forbedre din utholdenhet og legge til variasjon i din intime tid.
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!