Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Behandling av personopplysninger

Behandling av personopplysninger

Når du bruker nettsiden vår og/eller er i kontakt med oss ved å bestille varer, kontakte oss, motta vårt nyhetsbrev eller andre kontaktpunkter som inntreffer ved å bruke våre nettsider/nettbutikk vil Nytelse.no AS behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Sist oppdatert: 23. november 2023

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Nytelse.no AS ved daglig leder (Marius Hermansen). Kontaktinformasjonen til behandlingsansvarlig er:

Adresse: Bentsrudveien 1B
E-post: [email protected]
Telefon: +47 40 60 46 66
Organisasjonsnr.: 985 891 974 MVA

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte [email protected] / +47 40 60 46 66.

1. Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Med personopplysninger mener vi informasjon som kan kobles til en enkeltperson. I sammenheng med denne erklæringen kan det inkludere navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse, handlehistorikk, geografisk lokasjon, aktivitet osv.

Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

  1. Levere produkter og tjenester: Vi behandler personopplysninger for å yte og levere produkter og tjenester til deg.
  2. Sende ut markedsføring, nyhetsbrev og gi informasjon om vår virksomhet: Navn, e-postadresse og telefonnummer, bosted, antatt kjønn og aktivitet knyttet til åpning av våre nyhetsbrev. Vi sender ut nyhetsbrev og annen markedsføringsinformasjon til telefonnummer eller e-post som er registrert på våre kunder eller andre som har bedt om å få vårt nyhetsbrev. Normalt sender vi nyhetsbrev tre ganger per uke, og SMS inntil ti ganger per år. Vi tilpasser markedsføringen til mottaker, som vil si at vi samler inn informasjon om tidligere kjøp, hvor i landet du bor og det vi antar er ditt kjønn. I tillegg ser vi om du åpner våre nyhetsbrev. Behandlingen er basert på vår berettigede interesse i å markedsføre tjenestene våre og nå ut med relevant informasjon til våre tidligere og eksisterende kunder. Ved ditt første kjøp har du mulighet til å reservere deg mot markedsføring ved å fjerne avkrysningsboksen som presenteres ved utsjekk. Dersom du ikke lenger ønsker å motta markedsføring via SMS eller e-post, kan du når som helst be oss om å ikke lenger sende dette til deg. Du kan også avregistrere deg ved å følge lenke nederst i våre e-poster.
  3. Besvare henvendelser som kommer inn til oss. Navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for å oss for å hjelpe deg med det du lurer på.
  4. Rekruttering til nye stillinger oss hos. CV, søknad, attester og referanser. Behandling av personopplysninger skjer på grunnlag av samtykke som du har gitt.
  5. For å få informasjon om bruk av våre nettsider benytter vi informasjonskapsler (cookies). Du kan lese mer om cookies og hvilke cookies vi benytter her www.nytelse.no/cookies. Vi behandler personopplysninger på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at det er nødvendig for oss for å gjøre dette for å tilpasse nettsiden til våre brukere. Vi ivaretar imidlertid personvern ditt ved at vi kun bruker opplysningene til statistikk. I denne statistikken er det ikke mulig å identifisere deg som enkeltperson.

2. Utlevering av personopplysninger til andre

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Nytelse.no AS bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. Vi benytter oss av følgende databehandlere per i dag:

  • Listagram – System for å samle inn epostadresser som videre brukes til å sende ut nyhetsbrev.
  • Sleeknote – System for å samle inn epostadresser som videre brukes til å sende ut nyhetsbrev.
  • Kindly – System for å samle inn epostadresser som videre brukes til å sende ut påminnelser om forlatt handlekurv.
  • Mailchimp – System for å samle inn epostadresser og til å sende ut nyhetsbrev til våre kunder og abonnenter.
  • Klaviyo – System for å samle inn epostadresser og til å sende ut nyhetsbrev til våre kunder og abonnenter.
  • MentionMe – System for å håndtere verveprogram, samt registrere og behandle opptjente belønninger.

All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området med unntak av epostadresser. Vi bruker Mailchimp og Klaviyo for utsendelse av epost. Her kan du lese om Mailchimp, Klaviyo, Listagram, Kindly, Sleeknote og MentionMe sine betingelser:

https://mailchimp.com/legal/terms/
https://mailchimp.com/legal/privacy/
https://mailchimp.com/legal/cookies/
https://mailchimp.com/legal/data-processing-addendum/

https://www.klaviyo.com/legal/privacy

https://www.listagram.com/gdpr-dpa/

https://www.kindly.ai/legal/privacy-policy

https://sleeknote.com/privacy-policy

https://mention-me.com/help/privacy_policy_s

3. Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt.

4. Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

Du kan også alltid protestere på vår bruk av dine personopplysninger til direkte markedsføring, herunder bruk av profilering til slike formål, og vi vil være forpliktet til å stanse den videre behandlingen for dette formålet.

For å ta i bruk dine rettigheter må du ta kontakt med oss per epost eller telefon. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg - og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å sende en epost eller kontakte oss per telefon. Tilbaketrekking av samtykke påvirker ikke lovligheten av behandlingen som er utført før du trakk tilbake samtykket.

5. Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

6. Endringer

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

Oppdateringer:

23.11.23 - Oppdatert informasjon om markedsføring og avmeldingsmuligheter, punkt 1, 1.2 og 4.
01.11.23 - Mailchimp: lagt til informasjon om utsendelse av nyhetsbrev til kunder og abonnenter.
01.11.23 - Lagt til informasjon om nye databehandlere: Klaviyo (vil erstatte Mailchimp), Sleeknote og MentionMe.