Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Womanizer Week 20.05 - 26.05! Fri frakt på din neste Womanizer!Fri frakt på Womanizer til 26. mai!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Miljørabatt fra Nytelse.no

Miljørabatt fra Nytelse.no

Send inn ditt ødelagte sexleketøy og få 20% rabatt! Alt elektronisk avfall er et potensielt miljøproblem - som Miljøfyrtårn ønsker vi å bidra til økt fokus på riktig håndtering av utrangerte sexleketøy. EE-avfall, dvs. alt av elektroniske og elektriske sexleketøy, kan leveres gratis hos oss eller på nærmeste gjenvinningsstasjon, men vi skjønner at det kan være vanskelig å levere intimprodukter mens det er andre tilstede.

Nytelse.no hjelper deg!

Pant dine gamle og utrangerte sexleketøy hos oss og få 20% rabatt på ditt neste kjøp. Fyll ut vårt skjema for miljørabatt, legg det sammen med produktet eller produktene du ønsker å pante og send det til oss med Posten. Som takk for at du tar hensyn til miljøet gir vi deg 20% rabatt på ditt neste kjøp, og vi sender avfallet videre for gjenvinning og utsortering gjennom NORSIRKs Elretur-ordning.

Du vil få en personlig rabattkode på epost slik at du selv kan gå inn på Nytelse.no og velge hva du vil bruke rabatten på.

Slik sender du produktene du vil pante inn til oss

  1. Legg produktene du skal pante i hver sin gjennomsiktige pose.
  2. Fyll ut skjema for miljørabatt og legg det sammen med produktene i en eske.
  3. Send pakken til adressen under. Vi anbefaler å sende pakken med mulighet for sporing, f.eks. Posten Norgespakke eller lignende.
  4. Så fort vi får produktene til oss sender vi deg rabatten på epost.

Pakken sendes til:

NN AS
Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand

Merk pakken med "Miljørabatt".

Hva er egentlig EE-avfall?

EE-avfall er alt av elektrisk og elektronisk utstyr, det vil si produkter som går på strøm - enten det er via strømnettet eller med oppladbare og vanlige batterier. Nytelse.no selger produkter i kategorien småelektronikk og tar derfor i mot alt av avfall i denne kategorien kostnadsfritt.

Har du kjøpt produktene et annet sted?

Det er ikke noe problem om du har kjøpt produktene du vil pante et annet sted. Du kan fortsatt sende produktene til oss for gjenvinning, og du vil få rabatten på 20% fra oss.

Har du flere sexleketøy å pante?

Du kan sende oss så mange produkter du vil, og du vil få like mange rabattkoder som produkter du sender inn. Merk at du kun kan bruke én av rabattene pr. ordre hos oss.

Har du ingen sexleketøy å pante?

Vi er opptatt av å beskytte miljøet og å gjøre en innsats for å veie opp for vår miljøpåvirkning. Nytelse.no tar i mot alt av småelektrisk avfall, så har du et gammelt og utrangert vaffeljern, krølltang eller en hårføner du vil kaste så kan du fortsatt sende disse til oss ved å følge trinnene over. Som takk gir vi deg 20% rabatt på ditt neste kjøp!

Miljørabatten tilbys som en personlig rabattkode. Rabattkoden gjelder alle varer til ordinær pris og kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabattkoder.